Werkwijze

Omdat we weten dat tijd voor elke ondernemer een kostbaar goed is, garanderen wij steeds een snelle en uiterst correcte uitvoering van elke opdracht.

Service voor alles

U brengt de te lakken elementen los binnen wanneer dit u past en wij garanderen een perfect afgewerkte uitvoering binnen de twee weken. Zo hoeft u nooit lang te wachten en kan u heel vlot de gelakte onderdelen ophalen voor montage.

Is het niet mogelijk om het te lakken voorwerp te demonteren, dan is dit geen probleem. Ook volledige kasten of tafels kunnen feilloos gelakt worden en er wordt zorgvuldig afgeplakt om nevel te voorkomen.

Bovendien zorgen wij ervoor dat alles nauwgezet ingepakt wordt voor transport, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over mogelijke beschadiging.

Kwaliteitsvolle afwerking

Geen enkele opdracht wordt opgeleverd voor hij perfect uitgevoerd is. We staan erop dat u niet moet terugkeren om dit of dat detail opnieuw te laten lakken.
 
Elke opdracht wordt met uiterste precisie uitgevoerd, van op- en tussenschuren van de oppervlakte met verschillende korreldiktes, het lakken in diverse lagen tot het opglanzen en afwerken van elk onderdeel. 

We werken enkel met producten van topkwaliteit om onze hoge standaard te handhaven.

Machines

Om topkwaliteit te leveren is een hoogstaand machinepark onontbeerlijk. Door de jaren heen hebben wij steeds geïnvesteerd in moderne spuitcabines en modern lakmateriaal. We kunnen lengtes tot 6m in één keer behandelen.

Werkwijze 1
Werkwijze 2
Werkwijze 3
Werkwijze 4