Toepassingen

Of het nu gaat om een tafel, de kasten, de wanden, trappen of deuren,… elk interieurelement draagt bij om in uw huis, kantoor of winkel precies die sfeer en uitstraling te creëren die u voor ogen hebt.

Alle materialen

In onze lakkerij behandelen alle mogelijke materialen. Van hout in al zijn soorten en uitvoeringen tot kunststof, metaal of zelfs glas. Elke ondergrond vraagt een eigen werkwijze en specifieke aanpak, die we dankzij onze expertise en ervaring feilloos kunnen garanderen.

Nieuwe technieken

Een constante honger naar vernieuwing houdt ons scherp en daarom volgen we de trends in interieurvormgeving op de voet. Nieuwe toepassingen, innovatieve technieken boeien ons mateloos en we vinden het belangrijk om die ook zelf aan te bieden.

Het nabootsen van messing op MDF, een brons- of koperafwerking van uw wanden of meubel, een simulatie in notelaar (wortelhout) of marmer… het geeft een apart effect en een heel eigen sfeer aan het interieur. Kom gerust eens langs om de mogelijkheden te ontdekken!

Binnen en buiten

Ook voor buitenafwerking kan u op onze lakkerij beroep doen. We lakken uw kunststof ramen, deuren, poorten, ... in elke gewenste kleur, die perfect past bij het interieur. Op die manier geniet u van een duurzaam resultaat zowel binnen als buiten.