Afwerking

Welke afwerking u ook wenst, wij zorgen steeds voor een perfect eindresultaat. Lakken, vernissen, beitsen,…alles gebeurt in eigen huis, met de grootste zorg en kennis van zaken.

Satijnlak

Satijnlak

Een volledig gladde afwerking van elk oppervlak

Satijnlak kan gebruikt worden voor alle mogelijke toepassingen, van keuken tot badkamer, van wand tot meubel,… Het zorgt een effen en egale afwerking van zowel MDF, massief hout, fineer als glas of metalen voorwerpen.

Alle kleuren zijn mogelijk: RAL - NCS – op basis van eigen kleurstaal.

Structuurlak

Structuurlak

Een duurzame en stijlvolle oplossing

Structuurlak wordt heel vaak toegepast op badkamer- of keukenmeubilair, maar kan eigenlijk voor eender welke toepassing gebruikt worden. Het biedt een mooie en duurzame afwerking die de tand des tijds moeiteloos doorstaat.

Ook in structuurlak is elke kleur mogelijk. U kiest uit de RAL- of NCS-stalen of wij stellen het kleur van uw wensen zelf samen.

Hooglans lak

Hoogglans lak

Interieurafwerking op topniveau

Met hoogglans lak zorgen we net voor dat ‘ietsje meer’, die bijzondere toets die uw wand of kasten een echt waw-effect geeft. Met een ISO-filler sluiten we de poriën van het hout mooi af. Vervolgens wisselen het lakken, schuren en opblinken elkaar af tot we een perfect eindresultaat bekomen.

Hoogglans kan toegepast worden in alle kleuren en op alle mogelijke materialen.

Beitsen of vernissen

Beitsen of vernissen

Een natuurlijk warm effect

Door het beitsen en/of vernissen geven we eik of fineer een heel natuurlijke afwerking. De structuur van het hout blijft zichtbaar en zorgt voor een warme en gezellige uitstraling. Er zijn heel veel verschillend beitskleuren en ook de vernistinten kiest u volledig zelf.